+31 (0)71 542 46 30

Componenten

Stel je eigen perfecte veld samen door de juiste componenten met elkaar te combineren.

Celbeton
Water ondoorlatend

Celbeton, of schuimbeton, is een vloeibare mortel: een mengsel van cement, water, vezels en schuim. Celbeton is licht, goedkoop, gaat lang mee en is makkelijk aan te brengen. De celbeton die SuperSub SportSystems gebruikt, wordt gemaakt van de meest duurzame cementsoorten.

De SuperSub sportfundering van SuperSub SportSystems bestaat uit vezel versterkt celbeton en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het materiaal is vorstbestendig en isolerend, waardoor dunne constructies mogelijk zijn. Er is dus weinig materiaal nodig. Tegelijkertijd heeft ons celbeton zeer hoge sterkte-eigenschappen. Het is zelfs bestand tegen een incidentele betreding door een ambulance.

Doordat SuperSub op het werk wordt geproduceerd, zijn er nauwelijks transportbewegingen nodig. De bouwtijd is bovendien 50% korter dan traditioneel, met minimale overlast voor de omgeving. Tot slot blijft de accommodatie permanent vlak, wat ten goede komt aan de sporttechnische eigenschappen.

"Vorstbestendig en nauwelijks transport."

SUBTILES
ons geheim

SubTile is het Engelse woord voor spitsvondig, en dat is precies wat dit product inhoudt: we hebben er heel goed over nagedacht.

Een SubTile is een slimme uitvinding voor kunstgrasvelden. De tegel beschikt over de juiste eigenschappen voor drainage in combinatie met de juiste sporttechnische waarden. Dit alles volgens de normen van NOC*NSF.

SubTiles worden aangebracht tussen het kunstgras en een fundering van ondoorlatend celbeton. De kunststoftegels worden op rollen geleverd, waardoor de installatietijd zeer beperkt is. 

Onze SubTiles worden gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Bovendien kunnen ze aan het eind van de levenscyclus volledig als SubTile worden hergebruikt - zonder kwaliteitsverlies! Nu nog worden ze gemaakt van gerecyclede flessen, in de nabije toekomst wellicht van gerecyclede kunststof velden.

De SubTile is in 2019 bekroond met de nationale duurzaamheidsprijs.

"Duurzaam en 100% recyclebaar."

SUPERGOTEN
waterregelaar

In het celbeton kunnen goten worden geslepen. Deze goten dienen voor de afvoer van overtollig regenwater, maar kunnen bij ons PushSub systeem ook dienen voor toevoer van het water. Zo maken we werk met werk.

"Zo maken we werk met werk."

SUPER KANTOPSLUITINGEN
waterregelaar

Onze kantopsluitingen zijn uitstekende waterregelaars. Ze bestaan uit basiselementen van 2.10 meter, die de bekisting vormen én als waterafvoer dienen. Met het geïntegreerde klemsysteem worden ze in één werkgang aangebracht. 

"Alles in één werkgang."

Subtubes
waterregelaar

Kunstgrasvelden kunnen in de zomer bijzonder warm worden – tot wel vijftig graden Celsius. Om die warmte op te vangen, te transporteren en terug te winnen, kunnen we in de SubTiles leidingen aanbrengen, SubTubes genaamd. SubTubes zijn kortom ideaal om optimaal warmte terug te winnen.

"SubTubes zijn ideaal om optimaal warmte terug te winnen."

Ook een Superveld?
Neem dan contact op!

SuperSub SportSystems biedt doordachte oplossingen voor sportveldfunderingen.
Haal alles uit je sportveld met onze slimme componenten!

Contact
Volg ons