+31 (0)71 542 46 30

athletics

SuperSub® maakt paardenbakken optimaal berijdbaar

Een SuperSub bodem is de ideale ondergrond voor iedere vorm van paardensport buiten: de bodem is stabiel, compact, veerkrachtig, goed waterdoorlatend en niet te droog. Door de bodem te combineren met een SuperSub-fundering wordt elke (buiten)bodem optimaal berijdbaar. 

De SuperSub-fundering voert maar liefst 1.500 mm water per uur af, waardoor de paardenbak zelfs tijdens hevige regenval berijdbaar blijft (ter vergelijking: één keer per tien jaar valt er maximaal 33 mm regen per uur). Er kan dus een regelmatig trainingsprogramma worden gedraaid, zonder verlet.

Daarnaast heeft de Celbeton in de SuperSub-fundering schokabsorberende eigenschappen. Paarden raken daardoor minder snel geblesseerd en presteren beter.

Optioneel is een bodem uitvoerbaar met een eb- en vloedsysteem met speciale Geomix© of Geofibremix© toplaag, wat sproeien overbodig maakt. Een combinatie met een PushSub-systeem is eveneens mogelijk. Dit zorgt voor een gesloten watersysteem, waarbij de beregening niet via sproeiers gebeurt, maar vanuit de bodem zelf.

• Optimaal waterdoorlatend
• Schokabsorberende eigenschappen
• Trainingsprogramma’s met vaste regelmaat
• Minder blessures, betere prestaties
• Exclusieve concepten

athletics

of bel ons

Tekst volgt

Warranty

Tekst volgt

DO YOU HAVE A SUPER PITCH PROJECT?
PLEASE CONTACT US!

SuperSub SportSystems offers well thought-out solutions for sports pitch foundations. 
Get the most out of your sports pitch with our smart components!

Contact

Produktieweg 52
2382 PD Zoeterwoude
Netherlands

+31 (0)71 542 46 30 
info@supersub-sportsystems.com
www.supersub-sportsystems.com

Follow us